Dhomat tek Hotel Theranda

Hotel Theranda ka 15 dhoma, 9 nga të cilat janë me shtrat matrimonial, 5 janë me shtretër të ndarë dhe një me shtrat tek, me banjot moderne brenda. Dhomat janë të ndara në kategori, standard, superiore dhe ekzekutive në bazë të madhësisë dhe kushteve që ato ofrojnë.

Dhomat tona kanë një dizenjo moderne, parket, telefon, tv plasma, minibar, kontroll individual të ajrit të kondicionuar, çelës me kartë, tavoline pune, dhe mbi të gjitha krevate cilësore për një gjumë të rehatshëm.

Banjot ofrojnë dushe cilësore, dysheme qeramike, lavamanë modern, peshqir cilësor, dush dhe tualet luksoz. 

Çmimet standarte të dhomave të Theranda Hotel 

Çmimet e dhomave E hene-E enjte E premte-E diele
Teke Dopjo Teke Dopjo
Dhomë Teke Ekonomike  me mengjes (me krevat tek) 40 - 35 -
Dhomë Teke Ekonomike pa mengjes  35   30  

Dhomë Standarte me mengjes

50 60 40 50
Dhomë Superiore  me mengjes 60 70 50 60
Dhomë Ekzekutive me mengjes 70 80 60 70
 Të gjitha çmimet janë në Euro dhe perfshijne 6% TVSH dhe 3% Taksa e qytetit. 

            Shenim*: Këto janë çmimet tona standarte, por ju lutem na kontaktoni rreth datës tuaj të udhëtimit. 

;