Takime dhe konferenca në hotel Theranda

Salla jonë e konferencave me ndriçimin dhe teknologjinë e fundit garanton kushte ideale për konferenca, seminare dhe ceremoni.

Me një kapacitet prej 40 personash në stilin teatër dhe 30 personash ne stilin tryezë e rrumbullaket, ne jemi gati t'u përgjigjemi gjithe nevojave të biznesit tuaj.

Pushimi i kafes apo dreka buffe, mund të shërbehet në barin moderin.

Pajisjet teknike që ne ofrojmë përfshijnë: Video projektor, projektim në mur, tabele, mikrofon, fletore  shkrimi, stilolapsa, internet me shpejtesi të larte.

;